Painting is a way for me to depict things that can't be conjured by words
Finnish Artist – Born in Lidingö, 1984

 • Fri
  10
  Mar
  2017
  Sun
  19
  Mar
  2017
  Kaapelitehdas, Merikaapelihalli Tallberginkatu 1 C, Helsinki

  Photographer Sophie Schubakoff

  Photographer Sophie Schubakoff

  Maalaustaiteen vuosittainen suurtapahtuma valloittaa jälleen maaliskuussa 2017 Kaapelitehtaan Merikaapelihallin. Myynnissä on yli 1500 taideteosta lähes 600 Taidemaalariliittoon kuuluvalta ammattitaiteilijalta kautta Suomen. Teosvälitys on ainutlaatuinen tilaisuus saada kokonaiskuva Suomen nykymaalaustaiteesta ja nähdä millaisia tekijöitä taidekentällä nyt on. Teoksia on kaikista eri tyylisuunnista, toteutettuina monilla maalaustaiteen eri tekniikoilla. Teoksia on paljon myös monilta nuorilta vasta uransa alkuvaiheessa olevilta taiteilijoilta. Oman kokoelman keräämisen voit aloittaa nyt. Ostamasi teoksen saat heti mukaan. Osto on mahdollista myös korottomalla osamaksulla.

  Maalaus on ainutkertainen. Maalauksen kyky kuvata samalla niin ulkoista kuin sisäistäkin todellisuutta on viehättänyt ihmistä kautta aikojen. Suuresta määrästä löytää aina itseään koskettavia teoksia.

  Taidemaalariliiton teosvälityksellä on pitkät perinteet. Tilaisuus oli 1970-luvulla valtion taidehankintojen ostotilaisuus. Nykyisin teosvälityksen ostajista valtaosa on yksityishenkilöitä. Vanha tehdasrakennus tarjoaa mielenkiintoiset puitteet perinteisestä taidenäyttelystä poikkeavalle tilaisuudelle, ja se houkuttelee paikalle myös runsaasti yleisöä galleria- ja museonäyttelyiden kävijäkunnan ulkopuolelta. Teosvälityksen tavoitteena onkin löytää uutta kuvataideyleisöä ja madaltaa kynnystä kuvataiteen näkemiseen. Kaikki ovat tervetulleita, perheet, nuoret ja vanhat!

 • Fri
  10
  Mar
  2017
  Sat
  01
  Apr
  2017
  Gallery Stadio, Thurmaninaukio 10, Kauniainen

  Kutsu

  “Idealized, flawless, tramp, perfect, loveable, threatening, intelligent, mysterious, judgmental, object, beautiful, exceptional, banal, innocent, loyal, fetishized, used, tart, friendly, sympathetic, joyful, empty, possession … woman.”

  Tervetuloa! Welcome!

 • Tue
  05
  Dec
  2017
  Fri
  22
  Dec
  2017
  AVA Gallery - Pohjoinen Rautatiekatu 17 B 8, 00100 Helsinki

  flyerback

Have a question?

Contact Me
Raised and seasoned by Dartelinax